HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

minden kezdet nehéz

2006.12.13. 00:16 :: freegyes

akkor meg is kezdeném, hátha kedvet kaptok.

én most másodéves vagyok a gyógyszerészkaron, a SOTE-n, fél hét még a világ, utána újra vizsgaidőszak. a múltbéli eseményekkel nem traktállak nagyon, majd menet közben, ami magyarázatra szorul, azt magyarázom :)

mostanában pörgök nagyon, beindult az élet az előző félév óta, nincs is nagyon megállás, ilyenkor, éjjelente szánok még egy kis időt magamra..
egyrészről "instruktor" vagyok a saját egyetememen (elvileg a gólyák összes problémájával foglalkozunk és szervezzük nekik a programokat, gyakorlatilag azonban az egyetemi élet összes dolgát mi szervezzzük), másrészről viszonylag sok időt töltök a villanykaron, mert ott jó embereket találtam.. így igazából két egyetemre járok egyszerre :)

most pedig vár vissza a szeretett fizikai kémia nevű tantárgy, hogy magamévá tegyem.
hát hajrá.

Ádám

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr4122316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása