HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

Re:Szept-ember

2007.09.05. 11:05 :: f_zz

Négy öt napja nem hagyja el fejünk (csajomnak meg nekem) az alábbi dallam. felhúzzuk a redőnyt reggel, kitekintünk és ezzel szép lassan el is kezdtek a hangok masírozni agyunkba mígnem aztán a fürdőhöz érve már valamelyikünknek kisarjad a szájából némi dallamfoszlány.  Aztán meglehetősen hosszasan elkísérnek minket útjainkon.

Én a baledizolad.blog. halálhírét már kis híján készpénznek vettem, és erősen  kezdett érlelődni bennem a baledizolad2. dehát ez persze csak amolyan nyáriszünet volt, most már tudom.

Asszem hosszú idő után elmegyek moziba popcornkóladolbi_valamelyikplaza erre:




valaki?
brékkó

1 komment

Címkék: ősz kóla cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr73157815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balkan 2007.09.12. 21:55:20

Mi a fasznak moziba is megnézni? Elég zagyva film.
süti beállítások módosítása