HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

Földhöz Vagdalt Hús (Meeting Loaf)

2007.04.22. 00:45 :: balkan

Nem beszélek melléről, sár. Olyan sok minden van a fejemben, vanabi, alig látszik ki a fák közül az erdő. És pont ez az oka, amiért tollát ragadtam el kínlódó bőharisnyáknak, többnyire dühömben, élvezettel nézve, hogy egy szót se értenek önök az egészből, hanem mi a rossebért kell kínozni őket? Hát csak! Mert örömet okoz, és nincs időnk tovább tagadni ezt. Aki szerint mindez különös, az nézzen magába. Fájni fog. És nehezen gyógyul.
Akadozva indulok és kellemetlen szag van.
Most gyakorlatilag fél egy. Furcsa ezt mondani, de akkor is.
Vannak olyan földrajzi területek, amiknek tetszik a neve, de nem tudom, hol vannak. Ezek közül vannak olyanok, amik nem is érdekelnek, hogy hol vannak. A többi miatt szégyenkezem. (Az egyetlen helyes megfejtést kommentben lehet beküldeni, a nyeremény tíz perc.)
Bátran töltök még egy kólát!
A Szórakozó Iparosok Szövetsége Szakszervezete Gyűlése Elnökének üzenetében úgy van megfogalamazva: "Uraim!"
És én sem mondhatok mást. Érjék be ezzel!
Az a kondom, hogy Hamvas Béla Karneválja óta mind olvasni, mind írni képtelen vagyok. És ugye több mint egy éve azt se tudom, hova rejtettem az első kötetet.
Hát ez a bajom.
Többek között, de ez talán a legfontosabb. Ha valakinek bajra van szüksége az ismerőseitek közül, a kevésbé értékeseket oda tudom adni. Például ott van az, amit a múltkor említettem, azóta se jutott eszembe, hogy ki az az ember, akinek a nevetése az eszembe jutott, pedig igen ihletett pillanatokat is fölhasználtam a nyomozásra, és még Réka is segített. De nem. Na, mondjuk ezt nyugodtan vihetik.
Valamint eladó egy HP 6515 PDA 80k Ft. Sürgös! Érdeklődni az ímélcimen. NAPKÖZBE!!!

1 komment

Címkék: telefon hülye olvasmányélmény életérzés ivás állapot

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr9361853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f_tata 2007.04.23. 20:57:59

Ezt lehetne rendszeresíteni? Ilyen mondatokért reggel háromszor a cseresznyafa körül alszom egy hibátlant! Zamárdi. Felső & Alzo. Meg Troppauer Hümér.
süti beállítások módosítása