HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

egy nehéz éjjel nappala

2006.12.15. 21:01 :: freegyes

hát..


tegnap kicsit besűrült estére a program :)
kedves barátom kedves barátnője úgy döntött tegnap, hogy mégsem ez lesz élete legszebb kapcsolata, úgyhogy otthagyta a világ összes más nője számára szabadon. kedves barátom pedig úgy határozott, hogy egyedül széjjelcsapni az embernek a saját agyát azért mégiscsak elég kiábrándító tud lenni, de ha ugyanezt ketten csinálják, az már felettébb mókás. rám esett a választás, hogy ebben a nehéz feladatban segédkezzek neki. részt vettünk egy dallas-iváson (a játékszabályok egyszerűek: egy eredeti dallas epizódot kell nézni, s ha isznak a képernyőn, akkor a nézők is csatlakoznak), majd közvetlen ezután egy vészhelyzet-iváson (hasonlóan egyszerű, csak itt a latin szavak a triggerek..), s igencsak sikerült teljesítenünk a kitűzött célt. :)
hajnalban (reggel 7) egy öreg néni háromszor hívott telefonon, hogy be akar jelentkezni a haját daueroltatni. harmadszorra már igencsak elgondolkodtam, hogy esetleg megadok egy idopőntot neki.
ez a nap, köszönhetoen a tegnap éjjelnek, egész sikeresen elúszott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr9723236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása