HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

fizkém vizsga után

2006.12.23. 11:26 :: freegyes

hehe

tegnapi nap statisztikája:

1 vizsga
4 vizsgafeljtős másikemberrel örömetszerzős :D
1 csontleves
1 kengurumáj rántva
1 oldalas hagymával
2 unicum (mert mindketten szívből gyűlöljük) az ebédhez
1 nyalóka (az unicum mellé)
1 tetszőlegesen választott szivarral átsétálni a körútra, hogy teljes legyen az életérzés
1 elfelejtett találkozó
2 barátokkal hidegben forraltborozós
1 barátokkal a még nagyobb hidegben pálinkázós
2 menjünk a moziba be mindegy mit adnak (egy happy feet és egy deja vu lett belőle, a deja vut mindenképpen ajánlom, a happy feeten azért lehet hogy csak a szesz optimalizált valamennyit.. )
1 requiem for a dream kimaradt jelenetek-nézés
1 hajnali hidegben egy üveg személyre szóló borral hazasétálás

most pedig go home :)



utólag
kiegészítés a happy feet-hez
tele van hihetetlenül jól használható mozgás-elemekkel. közös táncokra és koreográfiákra megerősítette bennem azt, hogy nagyon hatásos tud lenni, ha nem csak együtt mozog nagyon sok ember, hanem belekerül az egészbe valami ösztön. egy dobbantás, egy hangos kiáltás vagy valami. segít előhozni az emberekből a játékost, az ösztönt. elvégre a tánc az ösztönök kieresztéséről szól valahol.

kiegészítés a deja vu-höz
jópárszor előkerül benne a hú de ki vagyunk szolgáltatva érzése. főleg akkor félelmetes, amikor kizárólag olyan dolgokkal operálnak, amik hétköznapi, általánosan és elterjedten használatban levő dolgok.
a másik vonal, az idő-paradoxonos is érdekes és elég durván bele lehet keveredni, ha az ember elfogad pár alapvetően természetellenesnek gondolt dolgot, és elkezd rajta agyalni. bár én legtöbbször az ilyen témájú merengések végére arra jutottam, hogy maga az idő az, ami kizárja az idő-paradoxonok létezését :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr9224041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása