HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

system error+ áldásbrékes

2006.12.31. 11:56 :: baledizolad

nemtudom ,h valaha is átvergődök-e ezen a rendszeren, de félő, hogy beleveszek..mert ahogy Balázsunk mondta először azt hittem azért nem megy mert anyáék közben beszéltek meg mentek jöttek és nem tudtam rá odafigyelni .. aztán másodszori nekifutás után is még visszapofázott.. végül a Zoli is belekavart .. majd mintha most már .. Ám de nem. Nekem legalábbis nem .. De nincs is több időm arra hogy rájöjjek..egyvalamit viszont már jól tudok:
a leggyengébb szálat amin Balázsunk is be tudott jutni a rendszerbe, azt magabiztosan tudom megváltoztatni!

EZ  ÚTON SZERETNÉM KÖZÖLNI, HOGY A KÖZÖS BELÉPŐ MÉL ÉS PASS ISMÉT MEGVÁLTOZOTT! (A BALEDIZOLAD-RÓL TENKESKAPITANY@GMAIL-RE MAJD) A MAI NAP EREDMÉNYEKÉPP EZ ÉVBEN VÉLHETŐLEG UTOLJÁRA....VISSZAMÓDOSULT AZ EREDETI BALEDIZOLAD@GMAIL.COM -RA PASS MARADT SZINTÉN AZ EREDETI ÁDÁM ÁLTAL KREÁLT.


Tehát Balázsnak: előbb ezt olvasd el, így több félórát spórolsz!
(ha mázlidvan.)

alig páróránk azt annyi a kétezerhatunknak'. ha valamelyikünk még 2006ban akart volna valami eget verőt is tenni..hát igyekezni kell!   (lekell menni bolta kenyérér, bezárabazárbakker ecet.!!)
 
Tegnap nővérhugunknak is próbáltam volna ezt e szentimentálisabb pillanatgondolatomat általadni, megspékelve azzal, hogy neki meg a lánya ez alatt az egy évalatt egy évvel öregebb lett és hogy ez milyen remek dolog.. de nővérhugunk nem vette fel a telefont....; -pedig hosszas kínlódás után a peruispanyol rászánta magát, h megértsen és elkiáltsa magát imigyen:
" - hay aqui una persona se llama Edit! "
..ám nővérhúgunknak pisilnie kellett, így nem tudta felvenni a kagylót..mert ahhoz fel kellett volna állni ugyebár...és kislánya is mostkörül tanulta meg ,h már nempisilünk csak úgy a naciba, tehát anyuka se tegye!

így szkippelt engem meg a fennköltebb gondolatvilágot is a nagyszerű volt évünkről..melyben példának okáért Emma lánya is háromnyelvet plussz egy évet mondhat magáénak. és ez jó.

*****

basszameg mindjárt dél.


****
tehát:
mindenki gondolja végig. aztán örüljön, h sikerült (végiggondolnia)!
*** kocc' mindenkivel; csincsin!  ÉS:
ÁldásBrékesBoldogat mindenkinek jövőre is!
sikerekben gazdagot!  és mindenkinek plussz egy autót!

BUKÉ! _Zoli

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr4425120

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://w9builders.co.uk/?option=com_k2 2019.04.06. 19:28:19

Mi legyen az utca új neve? - Fővárosi Blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katz tábori lelke 2007.01.01. 10:54:55

Boldog Másnapot Mindenkinek! BUKÉ 2007-re.
A többinek nincs jelentősége. Bejelentkeztem (ezen wlapra), a rendszer örült, ájuldozott és ígért valami küldeményt. Az ígéret eddig ígéret is maradt, úgyhogy ez az év veleji beszólás nem csak Zolié, csupán erre vezetett a betörési útvonalam. Vízlát!
süti beállítások módosítása