HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

Arc polémia (Ars Dilemmatic)

2007.01.16. 22:57 :: balkan

Ma sikeres napom volt, ahogy már mondtam is. Persze, amikor mondtam, az itt nem számít. Ezért is írtam most ide. Ahogy mondtam. Na.

Elfogadólag volt a kreatív team (kreatím) a sajtóhirdetés-tervemmel kapcsolatban, hovatovább, még ismerős, sőt elismerő szavak is elhagoztak, pedig az elhangoztatók nem a szavak emberei. (Nem is az elnökéi, nem is emberei. De az ő szavai nem is a fiaiéi.(!)) De nem a néma szavak emberei sem. Emberi nevek szavai, nem. Szevasztok emberek nemei. Nem, nem. Mondom, hogy nem. Játék a savakkal: maró gúnya. Vigyázni kell!


Erre Anyám ~megzavar~ megkérdezi a Messze Dzseniferen (MSN), hogy nem nézem-e a szitakötőt? Sejthetett valamit, mert hamar hozzátette, hogy Kevin Kosztnerrel. Ezek után már hiába mondtam neki, hogy nincs itt Kevin, egyedül meg nem nézem. Beleegyezett, hogy ez a Kevin a Koleszár rokona, és lehülyézett. (Tudom, hogy lehülyézett, bár nem írta le. A Koleszárral lezárta a témát.)

 

A Koleszár a Zsuzsika nevelőapja, vagy a nevelőanyjának a férje volt, a Zsuzsika meg anyám kolléganője a Nevelési Tanácsadóban, és egyúttal még a huszadik században bőven. Én még gyerek voltam, a Zsuzsika meg vonzó. Erről ennyit.

 

Az van, hogy az összes ujjamból kijön minden új, mire oda kerülök, hogy blogot kössek rájuk. Mert ugye a reggel kelő munkanap este megy le, és akkor már hiába is kelne föl a másik, ami szabad, nincs ideje körbeérni. Meg egyébként is, engem egyre nehezebb körbeérni, mióta kizárólag ülő, görnyedő, támaszkodó munkát végzek. (Felhívnám a figyelmet a 'munkát végez' kifejezésben rejlő csapdára. Aki elhiszi, amit ígér, vajon milyen pofát fog vágni közben harminc évig? Vagy rá lehet erre a témára úgy fordulni, hogy harminc év múlva abbahagyom, és persze akkor se lesz kész? Nem tudom elképzelni, hogy tíz évnél tovább végezzek egy munkát. Ha annyi idő alatt nem lett kész, akkor annak nincs vége. Eddig három év volt a max.)


Talán, ha kijjebb lennék egyensúlyozva, rövidebb idő alatt lenne gyorsabban kész. Olyannak érzem magam, mint egy kurvanagy gyönyörű golyó a hegy tetején, fél méterre a kavicságyba süppedve a gömbölyűségét egyre makulátlanabbá csiszoló kozmikus háttérsugárzás nyomasztó súlya alatt. Egy kicsi kozmikus csönd elég lenne a billenéshez >>gurul!, aztán baszhatod, Sugikám, ha tudom is, értem is, de most már hiába gömbölyítesz, gurulok bazmeg, és elsöpröm azt a kurva falut a gömbölyűségem árán is, amit egy évezrede bámulok fentről, és hadd lássuk, mi van utána, nem állok meg, amíg a talán el nem bágyaszt.

Ha tudtok egy jó lakást, ami fölött senki nem lakik, jó helyen van, és maximum 60 rókáért ideadják egy hónapra, akkor szóljatok. Több hónapra kell.

Ha tudtok egy embert, aki minimum 60 rókáért lakni szeretne a hetedik kerületben, és süket, vagy nem zavarja, ha elefánt alatt lakik, vagy dobolni tanul, vagy bombák készítéséből él (hal), vagy nem süket, nem szeret elefántok alatt lakni, és nem robbant, de utáljátok, akkor szóljatok! (Ha hal, akkor néma.)


A róka nem hal.


(De vigyázzatok, ravaszdi!)


b

Szólj hozzá!

Címkék: munka életérzés

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr9728899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása