HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

Jóvan, jöhet a vihar. (Sturm and Drunk)

2007.01.18. 20:58 :: balkan

Ma sikeres napom volt, ahogy már mondtam is. Igazából a legutóbb -már így gondolom- csak az előszele volt, a sikeres napalmnak.

Most váltottam be a hozzám fűzött nyereményeket!
Perszen nem. Valójában -óriási bukta lenne az összeset egyszerre- most kezdem csak baváltani. Nyereményváltó. (Automatikus, naná.) Nyenyerémváltó. Ne reményátló! Ál nyeremény tó! stb.
A pisztráng indulhat vacsorázni, felkészül a ponty.
A remény hal megy utoljára.
Ami az én fejemben van, az egy olyan katyvasz, aminek kár is nekiállni kívülről. Belülről nézve meg: annyira nem érdekes, hogy csak akkor képes rezzenni egyet a zselé, ha pont akkora erővel és pont olyan szögben pöckölik meg az azt tartó csontlábas közvetett környezetét, ahogy. Jobb híján ezt hitettem el magamról velem, de ma átszakadt a gát, úgyhogy immár a gyerek a szarral egybefoly, nem beszélve minden másról. Coito ergo sum.

Szerencsénk lesz!

Nóta!
Ha jó a kedved, tartsd a markodat! (pam pam)

 Nem mondom, persze, hogy a pénzért csinálom. Márpedig pont most mondtam.
Tehát igen, pontosabban: nem.

Azt csinálok, amit akarok.



Amikor pénzért dolgozom, azt csinálok, amit akarok. Ez volt ma. Egész nap.


Van még pár kérdésem.

b


Szólj hozzá!

Címkék: munka siker

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr229413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása