HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

A rántotta fix, hogy később volt, mint a tyúk vagy a tojás

2007.02.01. 22:48 :: f_tata

Ha nem gond, megválaszolhatnátok: ha ezen a helyen (itt eme lapon/ban) én olyan volnék, amilyen valójában, leakasztva a bejárat mellett a fogasra mindent, ami jobbára csak kellék, akkor ez az eljárásmód esetleg rossz nektek? Merthogy nem akarnám, de olyan jó lenne nem viselkedni, ha már amúgy sem nagyon tudtam soha. Szóval a legutóbbi képes kalandozás talán nem azt mondta, mint szerettem volna, de semmi mea kuplé. Az Ejháról később.
A képkollekció már rég összegyűjtve, csak nem tudtam, mikor-hogyan juttassam el a megfelelő címekre, aztán van is még vagy kétszer ennyi. Semmi gorombulás egyébiránt, "a játék módja az, ami megzavar..." (hat) bárkit is. Szóval; maradnék én így, mert jó lenne. A hülye is ember, csak egy másik fajta. Itt f_tata vagyok, nem az apátok, de közben fura egy kicsit, mert persze nem is egyéb; fura, mert persze az is vagyok, de csak mellékesen. ( When i'm was young, szóval amikor még fijatal voltam,) úgy képzeltem, hogy a fiammal (egyet gondoltam valaha, oszt tessék!) megyünk a világ egyik nevezetes fővárosának főutcáján, és a nők csak minket, csak minket néznek. Persze célzattal, merthogy isteniek vagyunk.És csak a jó nők néznek persze, nem a ragyák.Anyát adddigra már vastagon elfeledtük, mert vastagon ül otthon valahol.) Hát, nahát. Itt most bezárnék. A lényeg: bármennyi időt is töltöttünk együtt, fogalmunk sincs egymásról. Úgy gondolom, hogy akkor hát ki vele. Én nem szeretném takargatósra venni, ha úgy adódik, akkor rátok borítom a bilit. Ugorjatok el időben.
Amúgy jó napom volt, túléltem, írok még, most épp szünetet iktattam be, az előbb beszéltem Balogh Robival filólrájt, mindig vígasztal és bíztat az esztergrál miatt, jól esett most is. Az aradi lap (Jelen) elfogadta a két napja küldött költeményeket. Na, most akkor bevágom magam a kocsiba, aztán alvás, mingyáfélhat. A szexuális felhangok nem a vén kecskesó ügymenet részei, egyszerűen így adódnak, a Viagra vízeséshez majd holnap megyek. A hitel majd holnap Annalógiájára.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr8532896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balkan 2007.02.01. 22:56:14

Apa! Kiváncsiak vagyunk rád. Magunkra is. A bejárat melletti fogason lógó maskarákat fel fogjuk ismerni kifele menet. Kiki a Magáét. Hogy akkor Kiki, vagy Maga baszott rá, az majd kiderül. Mi bajunk lehet?

f_tata 2007.02.01. 23:09:05

semmi. nyerni sem muszájból szokás. de a kép nem akar illeszkedni. a szokásos vicc: katinka az ikonra, bevillan és elillan. na, majd jön még kutyára déry. inkább feladom, mert már négy óránál többet kell aludnom, mint egykor. a gyors válasznak örültem. ez már a kalap volt.
süti beállítások módosítása