HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

ne, no mindegy, megpróbálom

2007.02.03. 21:33 :: f_tata

köszöntlek névnapodon, itt most volt egy húszsoros köszöntő, de megszabadultam tőle a bonyolultsága miatt. köszöntlek névnapodon, aztán ne legyél túlzottan egyedül. általában ilyenkor az ember végre hajlamos rá. ne legyél az.  Írj egy dalt. azzal is több Lessy van.
Remélem a  Lesszi (nem a hazatér) (a skót tréfa féle) érthető. Tényleg boldog névnapot,  csupán annyi; gondoltam rád ma este. Piszok jó a tom waits  könyv, eszembe nem jutott, hogy tatabányán is ugyanez működött éveken át és hozott mindenféle működöt. Kár, hogy nem vagyunk itt. köszöntlek névnapodon, és persze nyilván eszembejutottál emiatt. Boldog névnapot kívánok: apa. (apage satanas)
Olyan hülyén hangzik ez az apa, bár nincs is kihangosítva. mindegy.
A krokodillal más baj volt. Bandikát szerdánként tanítom az irodalomra. Érdemes? Ezt a képet egy reggelen tényleg láttam, akad még pár, különösen a két bolond szamár szép, majd születésnapra őket is, vagy se. És ez itt (nadetényleg) egy símogatás. Írtam egy dalt, (nem is vagyok), boldog névnapot, most az jutott eszembe, aminek nem kellett volna, megyek valahova, néha viccesen az jut eszembe, hogy haza. Balázs, légy békében azzal, amit találtál. Névnapodon eszembejutottál.

3 komment

Címkék: dátumok

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr5133381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balkan 2007.02.06. 09:22:15

Apesz! Két nap gondolkodás után kijelenthetem: köszönöm (ez már korábban is ment volna), és nem értem a lesszis részt, se úgy hogy skót, se úhy hogy juhász, se úgy hogy eb, se egy ebek. Szikkad már megfelel a zselé a fejemben eszerint. Üdv: Segitsky!

f_tata 2007.02.06. 15:20:37

Az automatikus prózát írni jó, olvasni (sajnos ez rendre bebizonyosodik) már nem annyira. A loc(ch)hnessi Lassy nem sokkal több nyelvi keverésnél, bár alatta azért akadna a formalitáson túl némi jelentés is, már keressük, hogy mi az. A kép viszont magyarázatra szorul. A mérete is sugallná, hogy inkább ajándék, mint aminek látszik. Ez egy nyári hajnal Martoson, és a patak gyönyörű volt. A teteje merő zöld, (nem olyan, mint, amilyen látszik a képen), minden nagyon békés. A két helyi szamár közben odasettenkedik mögém, és jó reggelt kíván. Sírtam a röhögéstől, amikor lecseréltem a pelenkámat. Szóval az akkori felszabadult örömömet küldtem volna e kép által névnapodra. Már nekem is feltűnt, hogy olykor lehetnék érthetőbb. Elsősorban az írásaimra gondolok, de a hazai pálya sem kellene, hogy feljogosítson a kihagyásos automatizmusra, mert utána jöhetnek a helyreizgatások. Na, megyek, veszek magamtól egy forró leckét.

Balkan 2007.02.06. 16:26:14

Na így már sör. (Csak a szamrakra nem jöttem rá amúgy, bár azokat is sejtettem. Vagy az a tehén?)
süti beállítások módosítása