HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

Hülyék (manic thuesday)

2007.02.06. 22:35 :: balkan

Hülyék írnak levelet. Hülyék hívnak föl. Hülyék dolgoznak az én felelősségemre, de az ő agyukkal. Én védekezek. Egész nap. Persze én is hülye vagyok. A munkának vége. Hazaindulok a gyárból, az úton hülyék, hajtási engedéllyel. (Zoli szerint is, ő is ott volt.) Még össze is ütköznek. Otthon hülyék sittes zsákjai a parkolóhelyemen (ki van fizetve) (a parkolóhely), mellette szomszéd hülye balfaszul parkol, nem férek el. Ott hagyom a picsába a járdán. Csajomat nem hívják be mégse éjszakára, szólnak neki délután, aztán mégis behívják, mert mégis, a hülyék. Beviszem. Belenyomnak a behajtani tilosba, de nem hagyom, rányomom a hülyét a villamos sínre, de nem hagyja, senki se nyer, anyagi kár nincs, őszülök. Eltévedünk. Odaérünk. Hazaérek, nem öltek meg. Nem férek be most se. Leszarom, beállok keresztbe, majd kiállnak, ahogy tudnak. (Reggel is kocogtattam a hülyék furgonját ötször, mire kifértem. Most kocogtassanak ők.) Leülök lenyugszom. Bekapcsolom a gépet, lássuk, mi van. A hülyeállat informatikus emberi érzelmekkel kísérletezik: sértődés. Letörli a szerverről a fél éves munkáját. Az én munkám is bassza meg az áram, nem magától találta ki a hülye. Intézkedek. Megoldjuk. Van mentés. Visszatesszük. Felhívnánk. Nem veszi fel. Ezt is leszarom. Majd holnap. Lenyugszom. Csöngetnek. Az elefánt az. Miért kopogok föl neki tizenegykor? A hülye. Tegnap miért vertem a gázcsövet 11-kor? Vacsorát csinált. Elborulás. Köd. Lila. Nem nyitom ki az ajtót, elég a kisablak. Vérnyomás. Elpattan egy gitárnyak. A rácsba kapaszkodik. Elmondom neki. A bútorait. A lánya magassarkúját. Az inbecil unokája pszichéjének részleteit. A filcet, mint anyagot. A napi egy óra csendet, mint csodát. Értsem meg, hogy ő. Ezen a héten tizenegykor vacsorát csinál. A hülye. A hétvége, az hétvége, akkor jönnek a barátok. De figyel amúgy rá. Csak hát egy 5 éves gyereket hogy lehet kordába? Éjjel egykor. A múltkor meg a lánya barátnője nem vette le a palántázócipőt. De bútort azt nem. Éjjel főleg nem. Nem szekrény, hanem asztal. Ja igen, a hokedli. Tudja. Néha a komód. Elpattan egy színpad. Telefonszámot. Azonnal. Nincs több felkopogás. 70/5249441. Amíg kapcsolható. Hívjátok bátran. Egy óra van hátra éjfélig. Vagy meddig tart egy nap?

2 komment

Címkék: lények utolsó csepp ideg betti

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr9034260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efzed 2007.02.06. 23:36:43

következő filmet ajánlom:
Boldogságtól ordítani

Tizennégypercet láttam belőle és ilyen stilizált állapotokra van. Legalábbis én erre használtam az elmúlt négy évben -bár hozzáteszem, hogy magam se láttam ezt a filmet-, mert hogy akkor 4 éve láttam belőle 14percet, majd lekapcsoltam nőm javaslatára, hogy ez egy jó film, és ezért nézzük meg egybe az egészet, ne csak így másfélperc késéssel. Tetézve: a Vikinek úgyis megvan, holnap elhozzuk! …-na, azóta se láttam ezt a filmet. csak 14percet.pontosabban 14ésfél percet, mert én annyival előbb értem a tv elé mint nőm, aki aztán a lemaradást nem bírta behozni,…és rávett a fairplay-re. Mindenki azonos esélyekkel! persze. (ott kaptam ki először.)

De visszatérve! Szóval káprázatos napod volt!?! -nem hittem volna ,h ennyi mindennel megtudod spékelni még. kitartást! nincs ötletem. )


Szerezd be ezt a filmet, hátha a vége felé van megoldás. Vagy arra utaló. –aztán majd add kölcsön please!

freegyes 2007.02.07. 00:01:46

együttérzek :)
épp jegyzőkönyveken görcsölök (már maga a megnevezés is sugallja, mennyi értelme van a dolognak), hogy holnap beengedjenek a maratoni laborszerdámra este nyolcig.
talán le kéne feküdni, hogy ne ájuljak rá a háromnyakú lombikokra holnap
azaz ma
süti beállítások módosítása