HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

Nórdiccs! (Don't screaming!)

2007.02.13. 21:05 :: balkan

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ma jó napom volt. Irtózatos hazudság volna! Sárkányfog kiveremén dühömbe ha ilyen nagy hazugságot hallanék! Jó volt a szart! Rossz volt bazmeg! Fuj de rossz!

Annyian köptek bele a levesembe, hogy a végén megállt benne a kanál. A másodikról nem is beszélve. Desszertként bété hazafelé egy amputált mell után maradt varrathoz hasonlatos repedést csinált az első szélvédőmre belülről, telefonjának vad odabaszásával. Mert felidegesítette az asszony. De a telefon volt kéznél.
Ön dönt! Egészség, vagy feleség!
- Egy remek sziporka, amire gyermekkoromból apánktól emlékszem.

Hej! Vörös Marci! Hej! (A rettenetes visszautalások és a látszólag rejtett látszólag összefüggések nemes bosszúja - ha másért nem, az automatikus prozacért, fater! De nem haragszom. Ráadásul szar is <VM>, úgyhogy ebből is láthatod, hogy nem.)
Hanem! Ha már így szóvá tettük egymást, felteszem utoljára a kérdést! Felelj meg! Kő telefon, vágy nem? Ingyé csicsérgés a fiúkká, másokká se sok, kicsi péz a hávidíj, ászt is lekommendáhátod, rádásnák számos sms! Há mos nem kő, máskó nem lesz.  A harmadik kommentig várok, maximum.
De tovább!
Zoli! Eredetileg ez a blog azért jött létre, hogy megbeszélhessük, amire nincs időnk. Ezért már most szólok, hogy nekem nincs időm holnap elmenni squashni, mert te nem érsz rá. Mit szólnál a honlaputánhoz? (Ehhez Ádámnak holnap válaszolnia kell, hogy regisztrálja a nevemre a hanem.hu honlapot, vagy kitalál jobbat, vagy én találok ki, vagy nem, hanem.) Akkor legyen csütörtök. Azt mondom. (Tehát azt mondtam.)

Ezt meg mutatom. Neked, mert kérdezted. (Tartsd rajta a kezed!)

Edit! Te miért nem írsz soha? Nem megy? (Akkor neked is jó?)  <<Na, ezt már (talán remélem nem) csak én értem. Oder komm. End bitte.>>

Akkor kilneckor a Bródi Káféban!

De tovább!
Elolvastam a Bigszékelysót, olvassátok el ti is! Ismerek olyat, aki máshogy írta volna meg, de így is elég jó. Jó ajándék volt. És megnéztem a Fapumát (Üvegtigris). Két évvel ezelőtt az ötödik percnél elkapcsoltam, hogy ez szar. Várjatok két évet, és nézzétek meg.

Akkor kilneckor a Bródi Káféban!

1 komment

Címkék: telefon munka kép emlék hangélmény olvasmányélmény ideg betti

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr9636362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freegyes 2007.02.13. 22:58:42

én ón-ólom ötvözetek eutektikus pontját szerkesztettem 133 MHz-es gépeken, amiken win98 alól akartak DOSos programokat futtatni. élmény volt.
süti beállítások módosítása