HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

Szaggat (sabbat)

2007.02.24. 22:56 :: balkan

Szombat esti biliárdozás helyett.
Ülök itt, és ebben a percben úgy döntök, hogy iszok egy kupica pálinkát. Abból, amit a nagyi főzött, asszem alma. Azt is elmondom, hogy miért.

Azért főzte, hogy ilyen esetekben igyunk belőle.

A nagymamám teste az utcára vonult. Egy darabig vele ment a nagymamám, de aztán visszatért a szobába, és most azon szentségel, hogy honnan veszi a bátorságot ez a test a tüntetéshez, holott ő nyolctized évszázadon át etette, mosta, szervizelte, satöbbi. Erre a test görcsös fityiszt mutat neki az ő saját kezével, amitől a nagymama azt a szókapcsolatot mondja ki, hogy: kurva anyádat.
Pedig nem szokása.
Egyszer hozzá költöztem. Ezerszer megmentette az életemet.
Meg még egy párszor, amikor nem figyeltem oda.

Aggódom. Hálás vagyok.


Naplóbé

Szólj hozzá!

Címkék: rokonok

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr9840048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása