HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

Jolán, jelen.

2007.02.26. 17:05 :: f_zz

Már kellően régóta szerettem volna megosztani veletek >>>igazi jolly a nagy csábítás trükkjeihez* vagy csak úgy: klikk <<oda.

frászt!  PLAY it:www.youtube.com/watch


 


*Kockázatokért és mellékhatásokért felelőséget, nem . amúgysem. Illetve a hatás bizonyos esetekben teljesen más fordulatokat is eredményezhet. Tudd.



MÁS: különösebb kvarcolások nélkül megúsztam, hogy többezer méter magasból a Földre repültem, tegnap - ráadásul este.tehát mindezt a sötétbe! Na, ugyanerre a bravurra lesz szükségem szerdán is.TOVÁBBÁ:
a múltkori -nemtudom mennyire átérezhető - pánik kiblogozódásom, miszerint is minden iratomnak Sanyi, és igazából nemtudom miképp történhetett velem ilyen (megin), nos megoldódott és rövidre fogva  csak annyit, hogy aki  párkapcsolatban él  az minden lehetőséggel számoljON&on&on. Illetve, hogy rend a lelke mindennek!

*megj.: ezzel most nem azt akarom kinyilatkoztatni, h én esetemben okvetlenül valami hasonló dolog történt vagy történhetett, csak épp megemlítem, hátha .


NEM TALÁLOM A CAPSLOCKOT - VISZONT BENYOMTAM. MÁRMINT A CAPSLOCKOT. KEZDEM MEGIN ANALFABÉTÁNAK ÉREZTETNI MAGAM ÚGYHOGY MOSTAN ABBA MARADOK, AMÍG MEGNEM TALÁLOM A CAPSLOCKOT (ADDIG LEGALÁBBIS)

CAPSLOCK! CAAAAAAAPSSSSSSLOOOOOOOCK!!!!!!!!! HÚÚÚÚÚÚÚÚ! CAPSI' AZ ANYÁD!  MERRE VAGY, AGYON VÁGLAK. AZ BIZTOS. CSAK GYERE HAZA! CSAK LEGYÉL EGYSZER MEG!

3 komment

Címkék: video életbölcsesség elveszettcapslock

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr8340517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balkan 2007.02.26. 19:19:44

1: a Hakni Tank majdnem átment rajtam, aztán hirtelen még időben sikerült kiCAPScolnom. Ez bazmeg rettenetes. Tényleg kiverte a biztosítékot, na.
2: Gratulálok a Dajcslandoláshoz, visszafele csináld ugyanazt visszafele és akkor nem lesz baj. (Ha fújtál orrot útközben, akkor arra a részre készülj föl eszközzel még indulás előtt.)
3: Ne dolgozz sokat, és csinálj fényképeket azzal a fényképezőgéppel, amit biztos itthon hagytál.
4: Csütörtökön nem fogadunk el légikísérleti és időeltolódásügyi betegséget, fallabda lesz és kész. Kikapsz.
5: Várunk haza.
B

f_zz 2007.02.26. 19:31:29

he-he
pedig szerintem hatalmas maga a szám mega klipp hozzá! akkor nálad még csak el sem sűlt mert afordítvát én a másik nemnélRE értettem, ha értetted ezt most. de már az előző gondolást is félre gondoltad, akkor meg mit erőlködök itt ,h értsd amit mosmá mondani akarock!
az orrfújást viszont meg énnem értem..:P
te mit értettél azon nem sok sejtésem van.értve.

squasholni jövök. Zoli

f_tata 2007.02.27. 14:37:21

A zizilabor vért vesz az embertől. Új korában, emlékezem, véletlenül épp a Népház nézőterén (még adás előtt, azaz a nép sehol)Dinnyés Jóskával beszélgettem, hogyan is leszünk este a dobogón majd, amikor eme vadonatúj agyverést benyomta a technikus. Dinnyés soha nem volt jó futó, de nem értem utol. Hazament, és nem lépett fel aznap. Én sem. Ennyit a hunkitunkivumenről. Molotovkoktél, nehézvíz, gátszakad. Mikor jössz haza? Nem bírtalak követni.
süti beállítások módosítása