HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

Itt a távozó tavasz, amint lassan elköszön, március egy van, Madách utca

2007.03.01. 17:48 :: f_tata

Holnap pediglen Lujza névnap és a nap többi nevezetességét nyilván mondanom sem kell. Csupán a tapasztalatom az, hogy egyikőnk sem igazán dátumfüggő, ezért említem az errejáróknak, hátha szükséges. Az ide készült kerti fotográfia makacsul rejtőzködik, de nem hagyom annyiban, vagy pediglen jól helybenhagyom. Esetleg elmesélem, mi van rajta. Addig is; további ragyogó csütörtököt mondok mindenkinek.
(Utóirat: nincs képem hozzá. A szerkesztőben hiába kattintok a képikonra, búcsút intve távozik. Ma ilyen nap van. Jó pár meglepetést szállított a gépem, lehet, hogy ezt is annak szánta. A krókuszok így maradnak a kertben, Majd máskor küldöm őket.  )



Na. Kár volt nyugtával dicsérni a medve bőrére. Itt kelnek útra virágék, mert már legalább egy hónapot demonstráltak a globális felmelegítés ellen. Ibolyáék is készen vannak. Mehetünk sörkorcsolyázni.
Le a hócipővel Millie Small előtt! Éljen és virágozzék minden nőre lágyuló anyag! Epericoloso sporgersi! Ideje már ócska cipőket dobálni a tűzre, miként Mr. Slocum. Vagy ki is. (Heller: Valami történt; azt hiszem abban dobál Mr. Slocum. Áldja meg érte az ég hajlata. Tata.)
 

2 komment

Címkék: dátumok

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr8441607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balkan 2007.03.02. 13:56:05

Itt a tavasz lehelete / Hi-hi, Ha-ha, Hu-hú, He-he.

Illetve van a másik, de az obszcén.

b
süti beállítások módosítása