HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

Rövid részlet Lyukas Evangéliumából

2007.03.08. 17:48 :: f_tata

Remélem, ez tényleg a te napod, és a Nemzetközi Nők szépen lecsúsznak a dobogó második helyéről is, hogy helyet adjanak az ünnepelt győztesnek mindenütt! Ezt már reggel el szerettem volna juttatni hozzád, de időzavarba hozott az óra, és csak most értem ide vissza. Úgy látom az állás közben nem sokat változott. Végül is az olimpia-báró is azt mondta, hogy nem a győzelem, hanem a rézvásárlás a fontos. Pardon: rézvétel. Jó hajrázást! (Úgy hallom, hogy pl. Ádám jelen pillanatban erre teljesen képtelen. Úgy értem, a haj rázásra.) Soha nem akartam elrontani senki rosszkedvét! – ezzel a prófétikus idézettel zárom n.b. soraimat, mint jókívánalmat is egyben. Lúg-ács prof. Palacsintáid megkövesedését figyelemmel kísérem, ha valami különös történne velük, jelzem! Mikor jöhet az újabb recept?

2 komment

Címkék: dátumok

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr7644387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balkan 2007.03.09. 07:48:56

Hajrá Zoli!

zoli 2007.03.10. 12:55:30

köszönöm! köszönöm!
Majdnem minden úgyzajlott aznap.. kishíjján.

Az új receptet hétfőtől kéretik, mert maholnap bemosakodom főzéshez, hogy megsüssem a sütnivalót. Most meg irány a piaCC!

Boldog Márciust viszonzásul!
süti beállítások módosítása