HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

sakkma

2007.03.11. 00:38 :: f_zz

Ma osztottam szoroztam, aztán arra jutottam délután fél kettőkor, hogy megin sehogy nem jönki..ezért fogtam magam és villámgyorsan lerohantam az Aluljáróba és azonmód vettem egy a gyors és hírtelen +gazdagodás reményében egy ötöslottót. Fel voltam rá készülve, higgyétek el! Ott akkor az alatt a hatperc alattmindenre felkészűltem, csak erre nem.

Az hogy ennyire ne passzoljanak össze a dolgok ,akkor amikor a  vak is láthatta, hogy ez egyfajta megoldás lenne a felhalmozódott igényeim kielégítésére...egyszerűen pofonütött.
Visszakézből annyit tudtam reagálni, hogy jól helybenhagyjtam egy balossal.

Ennyi. Most sakkozhatok tovább. Nem mintha ténylegesen ez lett volna az egyedüli megoldás, de kétségtelen ,h egyfajta megoldást eredményezett volna, ha másnem arra bizonyosan ,h a nagy freisingerék ne állhassanak ezek után majd úgy kezükben a sluszkulcssal, h atójuk aztat mondja vissza, h nyenyenye benzinnélkül nyenyenye - mukk. és semmi több. slussz.
                De nem.                     a nagy freisingerek (és itt nem méretet ,sokkal inkább kort értek) sajnos továbbra is ki vannak téve eme szeszélynek.

                                        Ám, Végülis mindigis szerettem sakkozni. Úgyhogy lépek!
Alvás. Mattszerű. nagyszerű

Újjátszma. vagyis maj holnap.tól.


zzzzzzzoziazágybaa.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr6845223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balkan 2007.03.11. 09:09:22

Zozi! Sajnálom! Ne add föl! Úgy talán olcsóbb!
süti beállítások módosítása