HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

Törik, szakad.

2007.04.16. 23:08 :: f_zz

Több napja nincs időm meghallgatni ,azt az mp3 lejátszómban amikora ki(++)élthang azt ecseteli, hogy milyenmá, meghogy sosincs má idő az időre, és valahol teljesen azonosultam vele, csak Ámblock..még teljesbe egyszer sem volt időm meghallgatni ,h milyenmá ilyennek lenni.

kelt. 2007.március 31.
(mer hogy ez egy ekkori bejegyzés volt. vagy akörüli.  csak nem maradt idő befejezni.)


BEKÉNE MÁR FEJEZNI EZT AZ ID(é)ŐTLENSÉGET. VÉGRE. Finish. Valahára.



M
ajd befejezzük, ha lesz rá időnk. Aki ezennel lát eladó olcsó, akciós 10perceket vagy akár negyedórákat, nem túl sokér'  szójjjon.


UI.: Már másodszor próbálom eladni a Matávtól kapott aranyoldalakat, de valahogy megin nem sikerült jó áron elpasszolni. Esetleg ha majd láttok olyan eladó negyedórákat.. arany oldalakkal fizetnék!
köszi.



>

Szólj hozzá!

Címkék: időurai

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr7059559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása