HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

Zolink

2007.04.17. 22:54 :: f_tata

Az idő kitaláció. Két néger menekül a kínai adóbehajtók elől a délafrikai gyémántbányák hamis képzetét üldözve. Majdnem sikerül, de felrobban egy nyújorki sárga taxi mellettük, pont ott és akkor. Ha nem ott és nem akkor, hát megúsztad. Ez egy ilyen világ, ahogyan Ádám szokta volt mondani. Adok én neked időt, vissza sem kérem, de tudsz vele bánni? Ez a kérdés. Adtam neked olyat, ami nincs, hát gazdálkodj vele. Az idő az a régi csomagolt (nem füstölt) csülök, körtebefőtt, miegymás, aprók, amelyekkel szerettem volna melletted lenni, amikor nem lehettem. Még így is elég nagyra növesztetted magad, úgyhogy ne szarozz. Te állítod össze a melléfogásokat. Harminc történetem van, hogy miért alakult mindez így. No itt a tipp: ne törődj vele. Ezzel próbálj megbarátkozni a hátralévő száz évben. Az idő kitaláció. Nincs. Csak rossz viszony létezik. Látod milyen okos vagyok? Holnap két napra mehetek kirándulni hat idiótával, plusz két gondozóval holmi pénzért. Ne törődj vele. Ne csüggj. Várlak a géppel egyxercsak. Nem tudom, helyesen forgalmaztam-e; ez olyan mintha az Etna megadná Ausztriálának visszafelé. Buggy. Küldöm a kívánalmakat gép ügyben ímélben. Aki korán kel, az később nem annyira jelige. Balázs meg szintén csak akkor dobja el a spatulát, ha végre együtt lázasodunk. Mikor is? Nem lehetne egy napot valamikor így május múltával, tréfás menekülések előtt összehozni zoknipárolás, kapcasütés ürüggyel itt Bánhidán veletek? Én állnám a tüzet; ti a sarat. Üdv: Ft.
Balu; Mennyikő? Enikő Hitelintézet
Bár ezt a kommentben kellett volna, de még épp itt voltam, s ezért. Hajógalamb.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr6460046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balkan 2007.04.17. 23:09:42

Meg aki korán kel, az később senkinek nem fog. Érdekes, hogy ezt mondjátok amúgy, nekem mindig inkább a pénzzel szokott problémám lenni, az idő nem stresszel. Persze tudom, a pénzre is van eltávolító perspektíva: erdőbe lakás, nem mosogépet akarás, stoppal utazás, étterembe csajtvivés helyett jót beszélgetés otthon, meg nemakrás és nyögés. De leszarom, nekem pénz kell. Zoli! Egyezzünk meg! Én ráérek, időm van, mennyi kell? B

f_tata 2007.04.19. 17:29:49

Ez az Ausztrália nem igazán jelesen jelent meg. Új a klaviatúra, a kotta meg a régi.Én meg siettem az idő miatt. Akkor maradjunk inkább Új-Zélandnál, azt sem biztos, hogy jól írom-e, de közelebb van Ausztráliához, mint ide Ausztrália. Megjöttem, hoztam egy rekesz retket. Két napig párolódott eme primőr a buszban.A többi esemény sem jelentősebb.Túl egy komoly szivatón; megpróbálok akklimatizálódni, de a szomszéd dobálja le a cserepeket a háztetőről, így fél órára kinyújtózni nem lesz könnyű. Pápapa.
süti beállítások módosítása