HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

i did it my way

2007.04.20. 23:27 :: freegyes

egyre jobban belebonyolódunk egymásba én és a kicsi MacBook :)
ez a hatodik nap, hogy együtt lakom timivel

tegnap lakásavatón voltunk andrisnál. előtte az idén képződött instruktoraimmal találkoztam, borka hallotta, hogy épp gyógyszertárat keresek a nyári gyakorlatomhoz, és ajánlotta, hogy menjek a szent lászlóba, édesanyja segít elintézni. mára már telefonszámot is kaptam, holapra meg egy időpontot, hogy személyesen is találkozhassak esetleges jövőbeli munkaadómmal :)
az este egész érdekesen alakult, a társaság nagyrészét már ismertem (pár új ember azért mindig akad..) végül nóri karjaiban kötöttem ki nosztalgia jelleggel. izgalmasan induló kalandunkat endre drága ajtónyitása fektette kétvállra, majd a továbbiakban is ő határozta meg éjszakánk nagyrészét fűrészmalom jellegű horkolásával. megint 11-en aludtunk egy elvileg négyágyas szobában, de hát legalább lesz mit mesélni az unokáknak :D
sikerült működésre bírnom egy photoshop cs3-at és kiírnom dvdre a 300, a borat, a black dahlia és a perfume filmeket..

Szólj hozzá!

Címkék: film életérzés álllapot ivás

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr5761456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása