HTML

baledizolad

A többit meg úgyis kifecsegjük apránként. Aggodalomra semmi ok, most teremtünk egy új műfajt, amit elfelejtünk divatba hozni. Aztán meg ha véletlenül mégis találkozunk valahol, már meg sem kell kérdeznünk, hogynahogyvagy?

Friss topikok

faludi

Nincs megjeleníthető elem

Hó-Drukk! Vizsgalom

2007.05.18. 22:01 :: balkan

Zozi!

Ahogy említettem, vettem neked mogyoróscsokit. Nem volt érkezésünk talánkozni, de ha lett volna, ezeket a szavakat hallottad volna az én hangomon: nesze, neked, hogy, csokit, azért, jobban, mogyorós, tanulni, vettem, tudjál. De persze nem ilyen sorrendben, hanem azt már sose tudod meg milyenben, legyen ez a te veszteséged. Mért nem tudtál ráérni, ugye. Csokid a hűtőben, nincs harag.Va belőle még, de lehet, hogy lesz.

Rakjátok a fát hűvös halimba, aztán majd meglátjátok, mi lesz.


(kötelező szexkép, hogy könnyebb legyen olvasni a postot: 
)


Ha megláttátok, jegyezzétek meg, mert esetleg majd kérdezni fogom, és hátha el kéne mesélni.

2 komment

Címkék: majdnem

A bejegyzés trackback címe:

https://baledizolad.blog.hu/api/trackback/id/tr8483536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f_zz 2007.05.23. 01:35:30

Íme az arcpír ,és holmáshol mint a arcomon, mert már vagy két napja nAgy azON vagyok ,h ezt illő formában jól megköszönjem. sőt! ,h át is vegyem. hiszen alig pár óra maradt és megin vizsla lesz. és! kell hozzá a csoki.

Homasita.FotoStopp.MerciMindent!

efZed

Balkan 2007.05.31. 22:46:48

Csokidnak lőttek.
süti beállítások módosítása